Bereikbaar

Brost schilderwerken

Telefoon

Telefoon 0341-700264 Mobiel 06-23540630

Uw aanvraag voor schilderwerk kunnen wij scherp offreren met hoge mate van kwaliteit en garantie

Bedrijfsinformatie

Over brost schilders, glas en afwerkingsbedrijf

Bij Brost Schilderwerken kunt u terecht voor een compleet advies en voor o.a. de uitvoering van al uw schilderwerk.

Brost schilderwerken is een vertrouwd bedrijf op het gebied van schilder-, behang- en beglazings werkzaamheden. Deze activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor zowel bedrijven als voor particulieren. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring en voorziet u van de beste diensten, producten en adviezen op schilders-glas, en afwerking 's gebied.

Voor het schilderen van uw bezit schakelt u natuurlijk het liefst een vakman in. Alleen dan profiteert u van de beste service, het meest uitgebreide advies én het beste eindresultaat met garantie. Bent u nieuwsgierig naar de kosten voor het inschakelen van Brost Schilderwerken vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Onderhoud visie

Achterstallig schilderwerk levert u in de toekomst bijna altijd extra kosten op. Dit kan op termijn betekenen dat u kostbare herstelwerkzaamheden aan uw houtwerk moet laten uitvoeren. U vindt in ons een betrouwbare partner die met u meedenkt, en waarvan u een gratis advies krijgt. Hiermee kunt u de levensduur van u huis verlengen, maar bovenal geeft u uw huis een goed onderhouden uitstraling. Dekt u toekomstige extra kosten in want zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Waarmee u exact inzage heeft in de kosten voor het onderhoud van u huis of bedrijfspand.

Garantie

Brost Schilderwerken geeft een unieke garantie van 6 jaar op schilderwerk en wandafwerking. Bij brost Schilderwerken krijgt u een Garantie Certificaat waar precies opstaat wanneer wij bij u zijn geweest en hoe lang u garantie heeft op het schilderwerk of wandafwerking. Op beglazing krijgt u 10 jaar fabriek garantie als deze door Brost Glaswacht laat plaatsen of vervangen.

Kleuradvisering

Of het nu gaat om interieur en exterieur wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Een andere sfeer in huis, of gaat u binnenkort verhuizen? U wilt graag advies van een specialist om samen met u de juiste keuzes te maken over de kleuren en de materialen voor u woning of bedrijf neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Winterschilder
De kosten voor de schilder in de winter liggen lager dan die van een reguliere schilder. De winterschilder schildert uw woning in de winterperiode. Voor ons is dit de tijd tussen 21 november en 21 maart. In deze tijd kunt u het beste de binnen Kant van u huis of bedrijfspand  laten schilderen omdat Brost Schilderwerken u een extra korting  geeft op een opdracht in de winter Tijd. De korting kan wel op lopen tot vijfendertig procent.  Door deze korting loont het om Brost Schilderwerken in te schakelen.
Woningen ouder dan 2 jaar

Het schilderen van woningen ouder dan twee jaar vallen onder het 6% BTW tarief. Hieronder valt ook het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Het 6% BTW tarief geld ook voor het isoleren, stukadoren, behangen en glas zetten. Dit geldt alleen als het om een woning gaat, bestemd voor permanente bewoning door particulieren.

Wanneer Brost Schilderwerken inschakelen

Wij adviseren om de 6 jaar te laten schilderen. Het kan voor komen dat u woning langer geen onderhoud heeft gehad dan is het belangrijk dat al u  houtwerk grondig geïnspecteerd wordt. Wij komen ten alle tijden vrijblijvend bij u langs voor inspectie en advies over u pand. Aan de hand van onderstaande foto's weet u zeker dat u ons moet inschakelen voor een vrijblijvend inspectie of offerte.

vraag een offerte aan

 De voordelen van brost schilderwerken en glaswacht zijn

1
Garantie

Brost schilderwerken geeft een standaard garantie van 6 jaar op schilderwerk en wandafwerking. Op beglazing krijgt u 10 jaar fabriek garantie als deze door brost schilderwerken of de glaswacht laat plaatsen of vervangen.

2
Ervaring en producten

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring, en kan u voorzien van de beste diensten, producten en adviezen op schilder, glas en renovatiegebied. Brost schilderweken gebruikt de volgende materialen Sigma, Sikkens, Boonstoppel, reluis, den Braven, Ekotex, Intervos, Renovaid.

3
Vakkennis

Brost schilderwerken denk altijd met u mee ,  om u te adviseren op gebied van schilderwerken, behangen, glaszetten en andere afbouwactiviteiten. Brost schilderwerken kan u desgewenst in contact brengen met haar partners op gebied van timmerwerkzaamheden en andere afbouwactiviteiten.

4
Gediplomeerde schilders en glaszetters

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde Nederlands sprekende schilders of glaszetters en zij beschikken  over de benodigde diploma's en certificaten.

5
24 uur service glaswacht

De 24-uurs-service is voor iedereen die glasschade snel wil laten herstellen. We zijn zeer ervaren en wij werken met gediplomeerde glaszetters. Bij spoed komt er direct een glaszetter naar u toe die u professioneel van dienst is en de schade direct kan oplossen of verhelpen.

6
Winterschilder

De kosten voor een winterschilder liggen lager dan die van een reguliere schilder. De winterschilder schildert uw woning in de winterperiode.Voor ons is dit de tijd tussen 21 november en 21 maart. In deze tijd kan u het beste de binnen kant van u huis laten schilderen omdat brost schilderwerken u een hoge korting  geeft op de opdracht. De korting kan wel op lopen tot 35 %.  Door deze korting loont het om brost schilderwerken in te schakelen in de winter.

Onze huis en garantie merken

Onze werk wijze

Uw aanvraag voor schilderwerk kunnen wij u scherp offreren, met invulling van een hoge mate van kwaliteit en garantie. Om u zo precies en netjes van dienst te kunnen zijn werken wij als volgt.
1.

Na ontvangst van u aanvraag nemen wij binnen 2 dagen contact met u op en plannen wij een afspraak overdag of desgewenst in de avond wanneer u het beste uitkomt, en bekijken samen met u de opdracht. Wij geven  u advies over de desgewenste opdracht.

2.

Wij meten alles in zo weten wij precies wat de te bewerken onderdelen zijn daarna krijgt u binnen een week een offerte desgewenst per post of per e-mail!

3.

Na akkoord wordt de opdracht ingepland en professioneel uitgevoerd en opgeleverd !

vraag een offerte aan