Bereikbaar

Brost schilderwerken

Telefoon

Telefoon 0341-700264 Mobiel 06-23540630

Uw aanvraag voor schilderwerk kunnen wij scherp offreren met hoge mate van kwaliteit en garantie

binnen & buiten schilderwerk

meer info

Specialist op het gebied van behangen Wij plakken Behang-renovlies en veel meer

meer info

latex spuiten & wandafwerking

meer info

u kunt ons ook bereiken voor alle soorten glas 0341-700264

meer info

6 jaar garantie op schilderwerk

meer info

wij besteden zorg en aandacht aan uw schilderwerk in Zwolle

Zoekt u een schildersbedrijf in Zwolle ? Brost Schilderwerken heeft jarenlange ervaring, en kan u voorzien van de beste diensten, producten en adviezen op schilder, glas en renovatiegebied in Zwolle.

Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning. Niet alleen knapt uw huis hier van op, het beschermt ook tegen weersinvloeden. Wij adviseren om de 6 jaar u huis grondig te laten inspecteren op schilderwerk door een schildersbedrijf. Met name beschadigingen, blaasjes, loszittende verf en houtrot zijn een teken dat uw woning aan schilderbeurt toe is. Achterstallig schilderwerk levert u in de toekomst bijna altijd extra kosten op. Dit kan op termijn betekenen dat u kostbare herstelwerkzaamheden aan uw houtwerk moet laten uitvoeren. U vindt in ons een betrouwbare partner die met u meedenkt, en waarvan u een gratis advies krijgt. Hiermee kunt u de levensduur van u huis verlengen, maar bovenal geeft u uw huis een goed onderhouden uitstraling.

Binnenschilderwerk of het nu gaat om interieur en exterieur wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Een andere sfeer in huis, of gaat u binnenkort verhuizen? U wilt graag advies van een specialist om samen met u de juiste keuzes te maken over de kleuren en de materialen voor u woning of bedrijf neem dan vrijblijvend contact met ons op info@brost.nl

Wandafwerking naast het latex spuiten van wanden en plafonds is Brost Schilderwerken gespecialiseerd in het afwerken van muren en wanden. Dit kan zijn gewoon behangen of patroon behang. Maar ook speciale wandafwerking zoals glasvlies, glasvezelbehang en foto behang. Bij Brost Schilderwerken krijgt u zelfs zes jaar garantie op de wandafwerking en de afwerklaag. De toepassingen zijn zeer breed op dit gebied.

Onze medewerkers zijn bekend in Zwolle en omstreken. En wij werken o.a. voor
Particulieren, bedrijven en Vereniging van Eigenaren in Zwolle. Uw aanvraag voor schilderwerk kunnen wij u scherp offreren, met invulling van een hoge mate van kwaliteit en garantie.

Vrijblijvend een offerte

kleuradvisering

Een andere sfeer in huis, gaat u binnenkort verbouwen of verhuizen? Wilt u graag advies van een specialist.

Glaswacht

Ruit schade komt altijd onverwacht indien u ons de schade meld komen wij zo snel mogelijk naar u toe om het te vervangen ons nummer 0341-700264.

Wandafwerking

Brost Schilderwerken is gespecialiseerd in het afwerken van muren en wanden. Dit kan gewoon behang of een speciale afwerking zijn.

zes jaar garantie

Bij ons krijgt u een garantie Certificaat met een unieke garantie van zes jaar op schilderwerk en wandafwerking

winterschilder

De schilder in de winter van 21 november tot 21 maart. Wij geven extra korting op de gehele offerte in de winter op binnen schilderwerk.

glas subsidie

In het gehele jaar van 2017 geld er een isolatie subsidie voor hr++ glas. Hier kunt u flink op besparen als u het door Brost Glaswacht laat plaatsen.

onze diensten

 • Buiten schilderwerk
 • Binnen schilderwerk
 • Renovatie schilderwerk
 • Nieuwbouw schilderwerk
 • Latex spuiten
 • Behangen
 • Wandafwerking
 • Wanddecoratie
 • Hout rot renovatie
 • Plafondlijsten
 • Glaszet werkzaamheden
 • Glaswacht 24/7 365 dagen
 • Afbouw advisering
 • Kleuradvisering
 • Vloer coatings
 • Leveren materialen

over ons

Bij Brost Schilderwerken kunt u terecht voor een compleet advies en voor o.a. de uitvoering van al uw schilderwerk.

Brost Schilderwerken is een vertrouwd bedrijf op het gebied van schilder-, behang- en beglazings werkzaamheden. De activiteiten kunnen uitgevoerd worden voor zowel bedrijven als voor particulieren. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring, en kan u voorzien van de beste diensten, produkten en adviezen op schilder, glas en afbouw gebied.

meer lezen

voordelen van brost schilderwerken

1
Garantie

Brost Schilderwerken geeft een unieke garantie van 6 jaar op binnen en buiten schilderwerk. Ook krijgt u een garantie certificaat. Op beglazing krijgt u 10 jaar fabriek garantie als deze door brost glaswacht laat plaatsen of vervangen.

2
Ervaring

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring, en kan u voorzien van de beste diensten, producten en adviezen op schilder, glas en renovatiegebied.

3
Vakkennis

Brost Schilderwerken denkt altijd met u mee en kunt u adviseren op gebied van schilderwerken, behangen, glaszetten en andere afbouwactiviteiten. Brost Schilderwerken kan u desgewenst in contact brengen met haar partners op gebied van timmerwerkzaamheden en andere afbouwactiviteiten.

4
Gediplomeerde schilders en glaszetters

Al onze medewerkers zijn gediplomeerde schilders of glaszetters en zij beschikken  over de benodigde diploma's en certificaten.

5
24 uur service glaswacht

De 24-uursservice is voor iedereen die glasschade snel wil laten herstellen. We zijn zeer ervaren en wij werken met gediplomeerde glaszetters. Bij spoed komt er direct een glaszetter naar u toe die u professioneel van dienst is.

6
Winterschilder

De kosten voor een winterschilder liggen lager dan die van een reguliere schilder. De winterschilder schildert uw woning in de winterperiode.Voor ons is dit de tijd tussen 21 november en 21 maart. In deze tijd kan u het beste de binnen kant van u huis kan laten schilderen.

 

Onze werk wijze

Uw aanvraag voor schilderwerk kunnen wij u scherp offreren, met invulling van een hoge mate van kwaliteit en garantie. Om u zo precies en netjes van dienst te kunnen zijn werken wij als volgt.
1.

Na ontvangst van u aanvraag nemen wij binnen 2 dagen contact met u op en plannen wij een afspraak overdag of desgewenst in de avond wanneer u het beste uitkomt, en bekijken samen met u de opdracht. Wij geven  u advies over de desgewenste opdracht.

2.

Wij meten alles in zo weten wij precies wat de te bewerken onderdelen zijn daarna krijgt u binnen een week een offerte desgewenst per post of per e-mail!

3.

Na akkoord wordt de opdracht ingepland en professioneel uitgevoerd en opgeleverd !

vraag een offerte aan